Pikeun loop di Python

The Pikeun loop di Python boga sababaraha fitur béda ti basa programming séjén. Kuring ninggalkeun anjeun naon anu kuring diajar pikeun ngamangpaatkeun salah sahiji puteran anu paling sering dianggo.

Dina Python dimaksudkeun pikeun iterate ngaliwatan hiji obyék iterable, naha éta daptar, hiji obyék, atawa unsur séjén.

Struktur ieu di handap

Baca on

Kumaha ngonpigurasikeun TP-Link Router sareng kartu DIGI

tp-link mr600 router kalawan kartu Digi

Pikeun sababaraha taun kuring peryogi WIFI di daérah anu sakedik sinyalna, dimana henteu aya kabel, henteu aya serat, atanapi naon waé anu ngahontal. Perusahaan di daérah anu nganggo téknologi WiMax ogé henteu nutupan éta, janten kuring parantos nganggo router Oranyeu 4G sababaraha taun. Kuring teu meunang loba rubakpita, ngan 3 -5 Mb tapi éta digawé pikeun kuring. Taun ieu henteu langkung ti 200Kb janten kuring kedah milarian pilihan.

Saatos nyobian sababaraha kartu kenalan. Perusahaan anu pangsaéna pikeun kuring nyaéta DIGI sareng nganggo sinyalna 4G na kuring parantos ngabandingkeun router 4g, Tp-link Archer MR600 sareng hasil saatos konfigurasi alit parantos saé pisan, ngahontal 15 dugi ka 20Mb diunduh.

Baca on

Louise Glück urang Wild Iris

Buku ieu, iris liar ku Louise Gluck, Kuring nyokot eta ti perpustakaan sabab éta dina rak nonjol mana maranéhna ninggalkeun pilihan buku. Kuring nyandak éta tanpa terang panulis sareng tanpa terang yén anjeunna juara Hadiah Nobel. Saatos dua bacaan kuring resep pisan, sanaos leres-leres mikaresep éta, kuring pikir kuring kedah masihan sababaraha deui.

Édisi sareng panulis (Louise Glück)

Edisi bilingual anu salawasna diapresiasi, tina Kumpulan Puisi Pamirsa Kumpulan Puisi Pamirsa penerbit. panempo buku, tapi kuring sono yén éta gaduh catetan. Kalayan tarjamahan ku Andrés Catalán.

Baca on

Mesin sinkron jeung motor

Gambar tina Jorts

Éta mangrupikeun mesin anu laju pikeun sababaraha kutub anu unik sareng ditangtukeun ku frékuénsi jaringan. Frékuénsi nyaéta jumlah siklus per unit waktu. Unggal loop ngaliwatan hiji kutub kalér jeung kutub kidul.

f=p*n/60

Di Éropa sareng di sabagéan ageung dunya frékuénsi jaringan industri nyaéta 50Hz sareng di AS sareng sababaraha nagara sanés 60Hz)

Nalika gawéna salaku generator a, laju mesin kudu sampurna konstan.

Baca on

Parangkat lunak pikeun LEGO

Salaku kipas LEGO alus, anjeun pasti geus nyieun loba mounts anjeun hoyong bagikeun jeung babaturan, kulawarga atawa inget di mangsa nu bakal datang kumaha anjeun tiasa reassemble inohong éta.

Jang ngalampahkeun ieu, leuwih sae pikeun nyieun set Anjeun atawa assembly kit jeung a LEGOVirtual sareng anggo Parangkat lunak khusus pikeun ngahasilkeun petunjuk LEGO. Jeung Lego naekeun Kami parantos ngalaksanakeun sababaraha hal anu kaluar tina robot klasik sareng kuring hoyong ngabagikeunana sareng di sisi sanésna, putri-putri kuring ngalakukeun seueur hal, anu pikaresepeun pisan, tokoh anu ngan ukur kajantenan ka murangkalih sareng anu kuring pikir mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadokumentasikeun. .

Pilari pilihan Kuring geus kapanggih angka nu gede ngarupakeun parabot di sakuliah dunya LEGO Virtual assembly. Aya hiji Standar basis CAD, aya redaktur, pemirsa, renderers komo animasi pikeun majelis anu urang lakukeun. Sareng anjeun tiasa ngabayangkeun, aya daptar panjang parangkat lunak sareng program anu kuring kedah nyobian teras nyarioskeun ka anjeun sareng nyarankeun anu mana anu dianggo.

Baca on

Genesis of Guido Tonelli

Genesis of Guido Tonelli. kabentukna jagat raya

Éta mangrupikeun panjelasan anu diropéa pikeun 2021 sadaya pangaweruh ngeunaan kumaha Alam Semesta kabentuk.

Panulis nungtun urang ngaliwatan sagalana urang terang ngeunaan formasi alam semesta urang. Dipisahkeun kana 7 bab, 7 tahapan kalawan milestones penting dina formasi alam semesta nu pakait jeung 7 poé kabentukna Universe agama Kristen. Sanaos bab-babna henteu cocog sareng unggal dinten, téksna ngajantenkeun pamisahan.

Baca on

Carita anu paling indah di dunya

Tinjauan ngeunaan carita anu paling indah di dunya

Carita anu paling indah di dunya. Rahasia Asal Urang ku Hubert Reeves, Joël de Rosnay, Yves Coppens sareng Dominique Simonnet. kalawan tarjamahan ku Óscar Luis Molina.

Sakumaha aranjeunna nyarios dina sinopsis, éta mangrupikeun carita anu paling indah di dunya sabab éta milik urang.

Formatna

Format "karangan" anu kuring resep. Ieu dibagi kana tilu bagian, diwangun ku 3 wawancara ku wartawan Dominique Simonnet kalawan spesialis di unggal wewengkon.

Bagian kahiji nyaéta wawancara sareng ahli astrofisika Hubert Reeves ti mimiti jagat raya dugi ka kahirupan muncul di Bumi.

Dina bagian kadua, ahli biologi Joël de Rosnay diwawancara ti mimiti hirup muncul di bumi nepi ka karuhun mimiti manusa muncul.

Baca on

AntennaPod, pamuter Podcast open source

Pamuter podcast sumber terbuka AntennaPod

AntennaPod mangrupikeun Pamuter Podcast open source. Éta mangrupikeun aplikasi gratis, open source sareng iklan gratis kalayan desain anu bersih sareng elegan sareng sadaya fitur anu kuring peryogikeun dina pamuter Podcast / manajer langganan.

Sareng pamaén anu kuring parantos nguji bari sareng anu saé pikeun kuring. Kuring make eta kalawan F-Droid dina Android, najan anjeun ogé tiasa mendakanana dina Play Store.

Dugi ka ayeuna kuring nganggo iVoox sareng kuring parantos ngarobih langkung ti 100Mb pikeun AntennaPod langkung ti 10MB. iVoox, salian ti iklan, terus nabrak kuring, anu matak teu kaampeuh. Ieu mangrupakeun alternatif hébat kana loba pamaén komérsial.

Ku cara kieu, éta tiasa dianggo pisan lancar pikeun kuring, kuring henteu gaduh iklan sareng kuring nganggo pilihan Open Source sareng F-Droid. Di momen sagalana geus kaunggulan.

Baca on

Ceterach officinarum atanapi doradilla

Ceterach officinarum fern ti komunitas Valencian jeung Éropa

Ieu mangrupakeun pakis liar asli flora Valencian, sanajan teu unik di dieu. Éta ogé kapanggih di loba Éropa.

Éta milik kulawarga Polypodiaceae, anu 80% tina pakis milik, anu dibagi kana Pteridaceae, Aspleniaceae, Polypodiaceae, sareng anu sanésna. tur kagolong kana golongan pteridofit, pteridofit ( Pteridophyta), cryptogams vaskular, atawa, umumna, ferns jeung patali

Baca on

3D Pen atawa 3D Pensil jeung barudak

pulpén 3d atanapi pensil 3d

Anu mimiti nyaéta éta Kami NOT di dieu pikeun nyieun ngabandingkeun tina pencils atawa nyarankeun pangalusna sarta eusian kabeh ieu kalawan tumbu jualan. Kuring ngan ukur hoyong nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pangalaman kuring sareng putri-putri kuring nganggo jinis alat ieu anu dianggap salaku inisiasi pikeun percetakan 3D.

Urang mimitian ku model mirah nu kuring kapanggih diobral on 11-11. Putri-putri kuring parantos lami naroskeun sareng kuring hoyong nyobian éta ogé.

Baca on