Kumaha milarian buku duplikat sareng Kaliber

Pilihan milarian buku duplikat dina Kaliber

Nalika urang gaduh perpustakaan maya tina sababaraha sarébu buku éta téh dilawan boga buku duplikat.

Upami urang anggo Haliber pikeun ngatur perpustakaan urang, Ieu pisan basajan panggihan tur cabut lib ieuros, ebooks, ulang. Urang ngan kudu install plugin nu "Teangan duplikat" 

Baca on

The Téknik Tentara Romawi ku Jean Claude Golvin

rékayasa tentara Romawi

Ieu mangrupikeun buku anu pikaresepeun pisan sacara visual, kalayan format anu ageung sareng ilustrasi anu saé pisan. Ayeuna, éta ngajantenkeun kuring pondok tina segi eusi. rékayasa tentara Romawi diédit ku Desperta Ferro Ediciones sareng pangarangna nyaéta Jean-Claude Golvin sareng Gerard Coulon.

Leres, boh dina awal buku sareng kacindekan aranjeunna ngajelaskeun tujuan buku, nyaéta demonstrate partisipasi tentara Romawi dina karya umum hébat (anu anjeunna nunjukkeun ngan ku conto konkrit anu kuring pikir henteu tiasa digeneralisasi). Ku kituna, buku, nu dibagi kana karya darat hébat, saluran cai, jalan, sasak, tambang jeung quarries, koloni jeung kota, nembongkeun conto jenis ieu konstruksi nu partisipasi legions ieu documented sababaraha cara.

Tapi sagalana pisan ringkes, di hiji sisi kuring bakal resep aranjeunna delve kana aspék rékayasa tipe konstruksi, sabab ngan informasi umum pisan dibikeun. Dina rasa ieu buku geus kuciwa kuring.

Baca on

Ali Smith Spring

Ali Smith's Spring, buku katilu tetralogi

Anjeun teu tiasa ceurik sabab usum panas dimimitian, saur anjeunna. Kuring bisa ngarti yén anjeun ceurik pikeun datangna usum. Tapi keur usum panas?

Kuring datang ka marios primavera ku Ali Smith sababaraha minggu sanggeus rengse maca eta pikeun ngidinan waktu, pikeun euforia lulus jeung bener ningali résidu nu buku ninggalkeun balik… Dina tungtungna. Kuring nyebarkeun ulasan sababaraha bulan saatos maca éta sareng kalayan visi anu langkung tenang sareng saatos maca Ragrag, Palasik Ali Smith. Resensi mangrupikeun campuran tayangan ti sababaraha bulan kapengker sareng ayeuna.

Hal kahiji, sanajan éta klise, lumaku di dieu leuwih ti kantos. Éta sanés buku pikeun sadayana. Éta mangrupikeun tulisan anu tiasa urang sebut ékspérimén. Éta ngagaduhan 70 halaman sareng éta masih teu jelas ngeunaan naon éta buku. Tapi kuring dipikacinta eta. Ibarat ningali walungan nu ngaliwat.

Baca on

Lego® Pesona | Disney. Imah Madrigal sareng seueur deui

Koléksi pilem Pesona Disney di LEGO diwangun ku tilu sét. Éta idéal pikeun sakabéh fans adventures sahiji anggota imah Madrigal, Mirabel, Bruno sarta sakabeh anggota imah panasaran ieu.

Pilih set anu anjeun paling resep. Upami anjeun teu acan gaduh, mimitian ku ...

Imah Madrigal (43292)

The Set recreates imah Madrigal kawentar ti pilem Enchantment on 3 floors. Unsur utama pilem sareng anu urang tiasa anggap salaku hiji karakter deui, sabab kakuatan Madrigals sareng kakuatanana aya dina pentingna kulawarga, sareng dina hal ieu diwakilan ku imah lucu ieu kalayan panto sihir, petikan rahasia sareng kotak anu komunikasi sareng Mirabel.

Baca on

Bapa sareng musium na ku Marina Tsvetaeva

Kolot sareng musiumna ku Marina Tsvetaeva

Abdi ngagaleuh Bapa kuring sareng musiumna ti Marina Tsvietáeva kusabab rekomendasi ti Twitter, ogé ti Acantilado, éditorial anu dugi ka ayeuna sok pencét tanda ku raos kuring.

Kabeneran aya nu Teu sangka eta bakal nungkulan leuwih téma museum sarta ieu geus kuciwa kuring saeutik. Abdi bogoh museum jeung manajemén maranéhanana fascinates kuring. Kami biasana ningali musium sareng kulawarga sareng nembe kuring ngamimitian ngadokumentasikeun kunjungan ieu salaku:

Buku ieu dilengkepan ku jilid sanés ku pangarang anu sami anu judulna Indung kuring sareng musik.

Buku ieu diwangun ku 8 carita pondok. Kahiji 3 ditulis dina Rusia jeung sésana 5, maranéhanana bagian kadua diadaptasi kana rasa Perancis. Numutkeun penerbit, aya 5 carita pondok pisan, sababaraha bieu ngahontal sababaraha kaca. Éta anekdot ditulis ulang tina carita panjang.

Baca on

saluran cai roman

saluran cai Romawi jeung konstruksi maranéhanana

Dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan seueur inpormasi ngeunaan saluran cai Romawi, kumaha aranjeunna diwangun, kumaha sumber asal dipilih, kumaha jalur dipilih, jsb. Ieu catetan dicokot tina dua bab on saluran cai tina séri Téknik Romawi sareng sumber sanésna anu kuring tinggalkeun dina tungtungna.

Nalika seueur jalma ngobrol ngeunaan saluran cai, aranjeunna mikirkeun lengkungan, sapertos saluran cai Segovia, tapi éta ngan ukur bagian tina éta. Saluran cai nyaéta sakabéh saluran ti cinyusu atawa sumber asal ka kota tujuan, sarta dina lalampahan ieu cai dilaksanakeun ngaliwatan saluran béda, ti pipa timah dikubur, pipa batu basa-na-alur, saluran, torowongan batu, ti inverted. siphons, decanters, distributor ka arches, sagalana mangrupakeun bagian tina karya agung rékayasa hidrolik.

Unsur konci

Bangsa Romawi sok milarian sumber kualitas sareng aliran anu saé. Aranjeunna henteu kantos nyayogikeun cai tina walungan atanapi rawa ka kota-kota, tapi tina sumber-sumber anu pangsaéna, nyangking cai ti mana waé anu diperyogikeun.

Baca on

Gélo ngeunaan klasik Emilio del Río

Gélo ngeunaan klasik Emilio del Río

Emilio del Río muterkeun Cicerone dina lalampahan ngaliwatan pilihan tina klasik kuna ku pangarang hébat Yunani kuna jeung Roma.

Dina lalampahan ieu urang bakal papanggih 36 pangarang, karya utama maranéhanana sarta loba anekdot tina kahirupan maranéhanana, konteks sosial di mana maranéhna cicing, anu aranjeunna geus diideuan sarta loba fakta metot séjén.

Teu lebet kana jero, unggal bab dedicated ka pangarang, mangrupakeun compendium tina rujukan, hirupna, karyana, pikiran-Na anu lumaku kiwari, buku jeung pilem, pangarang anjeunna geus diideuan, jsb.

Baca on

Énergi nuklir bakal nyalametkeun dunya ku Alfredo García

Panutup : Énergi nuklir bakal nyalametkeun dunya ku Alfredo García

Debunking mitos ngeunaan énergi nuklir ku Alfredo García @OperadorNuclear

Ieu mangrupikeun buku anu jelas sareng didaktik dimana Alfredo García nunjukkeun ka urang yayasan sains jeung rékayasa balik tanaga nuklir jeung pembangkit listrik tenaga nuklir.

Sapanjang buku urang bakal diajar kumaha radioaktivitas jalan, jinis radiasi, bagian sareng operasi pembangkit listrik nuklir sareng ukuran kaamanan sareng protokol anu kedah diturutan.

Salaku tambahan, anjeunna bakal ngajelaskeun latihan anu dipikabutuh pikeun janten operator nuklir sareng bakal nganalisis tilu kacilakaan nuklir utama anu kajantenan, ngarecah panyababna, hoax anu dilaporkeun sareng naha éta tiasa kajantenan deui ayeuna.

Baca on

Kumaha unggah file anu langkung ageung ti 1Mb ka Colab

Kumaha unggah file anu ageung langkung ti 1mb ka google colab

Kuring bade ngajelaskeun 2 métode pikeun unggah file badag ka Colab. Sareng éta aya masalah dina Google Colab, atanapi panginten éta larangan, éta teu ngidinan muatkeun payil nu leuwih gede ti 1Mb maké panganteur grafis na.

Éta mangpaat pisan pikeun anu badé damel sareng Whisper, sabab audio naon waé beuratna langkung ti 1 MB

Nalika nga-upload file, éta mimiti dimuat, peryogi waktos anu lami sareng tungtungna unggahna ngaleungit atanapi ngan ukur 1Mb file kami anu diunggah, dugi ka teu lengkep.

Kuring ninggalkeun anjeun video

Pikeun ngajawab ieu kuring bakal ngajelaskeun 2 métode:

  1. Ngimpor file tina Google Drive
  2. Kalayan perpustakaan file

Baca on