Nyetak & Midangkeun, nyiptakeun kaulinan dewan sareng budaya DIY

Sababaraha minggu ka tukang dina twitter kuring mairan yén aranjeunna parantos mendakan kuring seni Print & Play, sareng ti saprak éta kuring parantos ngalakukeun panilitian pikeun ningali naon anu ditawarkeun dunya ieu sareng upami pikaresepeun pikeun ditambihkeun kana Bagéan Kaulinan

Kaulinan dewan, Print & Play sareng hubunganana sareng DIY

The Print and Play Kuring parantos ngalirkeun kaulinan dewan sacara umum sareng kuring parantos murag asih, kuring henteu ngabayangkeun éta di buruan dewan aya alam semesta nyalira khusus pikeun DIY.

Anu paling kaget kuring nyaéta sajumlah ageung patarosan sareng mamang anu dipimilik ku jalma nalika nyiptakeun potongan-potongan anu kuring tiasa ngabéréskeun sareng / atanapi mamatahan. Nyiptakeun potongan ku bahan murah, dianggo bahan anu béda-béda, jst. Kuring parantos lami maca sareng nyerat perkawis ieu, anjeun ngan ukur kedah nerapkeun kana nyiptakeun kaulinan dewan.

Baca on