Enigma tina 8 dalapan anu hoyong janten 1000

Urang parantos lami teu ngantunkeun tatarucingan, tatarucingan, gim atanapi pengganggu otak Jumaah. 

Ieu kedah gampang kusabab éta asalna tina buku matematika budak awéwé umur 11 taun.

kumaha kéngingkeun 1000 kalayan 8 dalapan

Ngadamel nomer 1000 ku 8 dalapan. Anjeun tiasa nambihan, ngirangan, ngalikeun, sareng ngabagi.

Wilujeng ka sadayana. Hasilna diterbitkeun dina Senén.

10 koméntar ngeunaan "Enigma tina 8 dalapan anu hoyong janten 1000"

Ninggalkeun comment hiji