Oxyfuel

téhnik industri motong oxyfuel

Naon éta

El oxyfuel mangrupikeun téhnik Pohara nyebar pikeun sagala rupa aplikasi industri, utamina dina nyiapkeun ujung potongan kanggo engké ngelasna, sareng kanggo motong bagian logam kalayan kandelna (sok waja atanapi bahan ferrous sanés). Kandel anu ditanganan dina oxyfuel henteu cocog pikeun diteureuy ku ragaji radial atanapi obor normal.

Ngaranna kusabab kanyataan yén motong dilakukeun ku oksidasi ku seuneu. Gas mangrupikeun gas bahan bakar pikeun seuneu (propana, asetiléna, hidrogén, tréténa, crylene, ...) sareng gas sanésna bakal bertindak salaku oksidator (sok oksigén).

kumaha sareng iraha diteukteuk nganggo oxyfuel

Nyaéta, oxyfuel diwangun ku dua tahap. Dina anu munggaran, gas-gas ieu ngahasilkeun seuneu anu bakal panaskeun baja kana suhu sakitar 900ºC. Dina tahap kadua, jet oksigén bakal ngahijikeun logam, sabab oksigén réaksi ku beusi sareng ngahasilkeun oksida beusi (ferric oxide atanapi Fe2O3). Sareng ieu anu janten kuncina, kumargi oksida ferric ieu, ngagaduhan suhu lebur langkung luhur tibatan baja, lebur dina bentuk busi, ogé ngagunakeunana salaku aliran traktor kusabab tekanan anu ditimbangkeun ku jet oksigén (sakitar 6 Bar ) pikeun motong logam.

Pikeun éta tiasa, obor dipaké pikeun oxyfuel bakal ngagaduhan dua saluran. Hiji anu ngalangkungan gas pikeun seuneu anu manaskeun sareng anu sanés pikeun motong oksigén. Tapi urang bakal nyarios perkawis perlengkapan anu diperyogikeun dina bagian salajengna ...

Parabot Oxyfuel

kumaha oxyfuel jalan

El alat-alat motong gas cukup saderhana, sareng diwangun ku unsur-unsur ieu:

  • Silinder: nyaéta suluh sareng botol gas oksidasi anu kapilih. Éta botol dirancang khusus pikeun tugas ieu sareng tekanan pikeun ngandung bénsin kalayan aman. Perhatoskeun yén gas-gas pisan kaduruk sareng dikandung ku tekanan anu luhur pisan, anu meryogikeun langkah-langkah khusus pikeun panggunaanna janten aman. Bahkan aya aturan pikeun ngatur éta, ogé pangropéa, angkutan sareng panyimpenan.
  • Alat ukur tekanan atanapi réduksi tekanan: unggal silinder ogé bakal ngagaduhan tolok tekanan pikeun nunjukkeun tekanan sareng ngendalikeun tekanan outlet gas unggal silinder pikeun adaptasi sareng naon anu diperyogikeun pikeun motong oxyfuel. Silinder biasana sakitar 200 atmosfir, tapi éta bakal diréduksi janten antara 0.1 sareng 10 Bar atanapi atmosfir (ampir sami sareng). Salaku tambahan, kedah aya klep anu teu balik supados gas-gas ngan ukur medar dina hiji arah. Upami teu kitu, nalika ngaduruk seuneu obor, gas anu ngaduruk tiasa balik sareng ngahurungkeun gas dina selang sareng silinder, anu bakal janten musibah anu parah ...
  • Hoses: ieu mangrupikeun tabung anu ngakibatkeun gas tina klep outlet pangukur tekanan kana obor. Aranjeunna kadang kaku, sanaos umumna fleksibel. Bisi mana waé, aranjeunna kedah tahan tekanan gas tinggi sareng ogé diatur ku peraturan supados aman panggunaanana. Biasana, anu bulao kanggo oksigén sareng anu beureum pikeun bénsin, janten langkung gampang diidentipikasi.
  • Obor atanapi tip motong: nyaéta sirah dimana campuran duanana gas dihasilkeun sareng kalayan bentukna ngarahkeun seuneu pikeun museurkeun kana titik anu dipotong. Obor ieu ngagaduhan sungut anu tiasa ditukeurkeun, kumargi suhu luhur anu dilakukeun dina prosés motong tiasa ngagentos pisan sareng éta kedah diganti sacara périodik.

Ku jalan kitu, mimiti seuneu dihurungkeun ku bénsin. Sareng ku seuneu éta logam dipanaskeun dimana rék dipotong. Engké, nalika pemicu ditarik pikeun muka jet oksigén bertekanan nyaéta nalika potonganna leres-leres lumangsung. Sanaos tiasa dilakukeun sacara manual, aya ogé robot anu latihan oxyfueling sacara otomatis.

Tim kedahna nyaéta homologasi sareng bijil sareng tindakan kaamanan. Émut yén éta mangrupikeun prosés anu bahaya sareng anjeun kedah dianggo kalayan sagala jaminan.

Bédana antara oxyfuel sareng motong plasma

Aya bédana antara oxyfuel sareng motong plasma. Sanaos visualna tiasa gaduh kamiripan, anjeun henteu kedah bingung. Kalayan plasma, suhu bahan naék janten langkung ti 20.000ºC, tapi éta dilakukeun ku cara anu lokalisasi pisan. Ieu dihontal ku cara nyandak gas kana kaayaan kaopat zat, nyaéta kana kaayaan plasma.

Ieu ngandung harti yén teu aya seuneu sapertos kitu sareng éta lalaunan manaskeun daérah anu langkung ageung kanggo dipotong, sapertos dina kasus oxyfuel. Ku cara éta, aranjeunna meunang resolusi anu hadé dina bérés sareng nyegah deformasi tina kajadian. Salaku tambahan, sabab henteu gumantung kana réaksi kimia sapertos dina kasus oxyfuel, éta tiasa dianggo dina logam naon waé.

Kauntungan sareng karugian

kaunggulan jeung karugian oxyfuel

Oxyfuel, khususna motong sareng oxyacetylene ngagaduhan kaunggulan anu hébat, sanaos anu kasebat di luhur. Sababaraha anu paling kasohor nyaéta:

  • Alat portabilitas: ngamungkinkeun anjeun gampang mawa alat-alat oxyfuel dimana waé anjeun meryogikeunna. Ku henteu gumantung kana sumber listrik, anjeun moal kedah gumantung kana generator atanapi outlet. Ngan ukur jumlah gas anu anjeun batesan.
  • aplikasi- Aya seueur aplikasi industri dimana prosedur motong ieu tiasa dianggo sacara ékonomis, khususna kanggo kandelna ageung. Salaku tambahan, obor sareng beveling tiasa diterapkeun.
  • Ékonomi: henteu meryogikeun inpormasi ageung sareng pangropéa (suku cadang) sareng bahan bakar (gas) anu dianggo mirah.

Tapi henteu sadayana aya kaunggulan, éta ogé ngagaduhan karugian na, contona, dibandingkeun sareng motong plasma:

  • logam: Nalika oxyfuel dianggo pikeun beusi sareng waja, dina motong plasma jinis logam naon anu ngalaksanakeun arus listrik tiasa diteukteuk, sanaos ketebalan atanapi kandelna kedah nyukupan supados jet sareng plasma tiasa nembus ngalangkunganana.
  • Gancang: kagancangan motong plasma ogé langkung luhur. Alesanna nyaéta henteu peryogi prosés pemanasan sateuacanna. Kalayan plasma sacara langsung mimiti motong potongan.
  • katalitian- motong Plasma tiasa ngahontal presisi anu cukup tinggi, sami sareng anu diraih ku motong laser. Motong seuneu henteu pas dina hartos éta, sareng éta peryogi touch-up salajengna pikeun menerkeun kalepatan. Salaku tambahan, sababaraha lambar ipis tiasa deform tina panas dihasilkeun oxyfuel.
  • Biaya: éta langkung mirah tibatan oxyfuel nalika damel sareng bagian-bagian ferrous henteu kentel teuing.
  • Runtah manusa: Sadaya bahan anu lebur sareng tetep di sisina tiasa dibersihkeun langkung gampang dina motong plasma tibatan dina motong seuneu, kumargi dina motong seuneu tetep ditutupan.

Kituna, pikeun sabagian aplikasi Motong Plasma sigana pangsaéna dianggo, utamina nalika langkung seueur tuntutan ditumpukeun dina bagian tukangna.

Tingali ogé motong jet cai, pastina anjeun ogé resep.