Kumaha lengkungan roda sapédah

Urang tingali kumaha ngadamel lengkungan kalayan pasisian roda sapédah. Sacara prinsip éta moal janten busur anu kuat, tapi kedah tiasa ngagunakeunana dina jarak sakitar 20 méter, sareng tiasa seneng-seneng sareng udagan. 

Lengkah didamel tina roda sapédah anu disetél

Salaku budak kuring Kuring parantos ngadamel puluhan busur, kalayan sagala rupa cabang, kai sareng plastik. Ngagunakeun tali, tabung sapédah, sareng sajabana tapi henteu pernah aya panginten kuring ngadamel busur ku cara kieu. Sareng kuring gaduh roda anu lami anu kuring parantos terang naon anu dilakukeun.

Baca on

Kumaha carana ngadamel catapult Trebuchet homemade

Pasti anjeun resep katapel, sadayana resep aranjeunna :) Sareng upami urang tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung ageung, langkung saé tibatan langkung saé.

Ieu anu anjeun tingali dina gambar mangrupikeun a trebuchet katapel. Aya ratusan cara ngalakukeun catapult ieu. Tina modél raksasa, salaku senjata narajang puri abad pertengahan dugi ka modél alit sareng super buatan sendiri

kumaha ngadamel catapult trebuchet

Baca on

Kumaha carana ngadamel mastaka panah

Téori na saderhana pisan, sanaos saur kuring dina prakna éta bakal rada rumit.

Téhnik ieu ngingetkeun urang jalan ngukir batu pikeun kéngingkeun panah dina prasejarah. Sareng éta mirip pisan sareng gambar anu nunjukkeun urang a panah panah obsidian disebut gelas vulkanik.

kumaha carana ngadamel panah

Ngamangpaatkeun kurva dina dasar botol kaca pikeun bentukna arrowhead. Anjeun teu kedah milih botol nganggo basa sanés cekung pisan, atanapi ogé cembung.

Baca on

Kumaha cara ngadamel péso homemade tina agul ragaji lami.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta cara anu saderhana pisan pikeun kéngingkeun urang cpéso homemade.

Nalika urang gaduh hiji agul ragaji sirkular pikeun miceun, urang tiasa ngadaur mulangkeunana pikeun kéngingkeun sababaraha péso anu ukuranna béda-béda.

kumaha cara ngadamel péso nganggo dremel

Baca on

Kumaha cara ngadamel panah awi

Sakedap kamari urang ningali kumaha cara ngadamel ruku sareng kami gaduh sababaraha modél anu paling sering ditingali pikeun nyerat tulisan.

Tapi busur éta leungit jamparing. Ayeuna aranjeunna biasana didamel nganggo batang serat karbon, tapi di dieu urang hoyong nunjukkeun ka anjeun cara ngadamel panah tradisional nganggo tihang awi.

kumaha cara nyieun panah awi tradisional

Baca on

Pakarang kantor

Dina tulisan ieu urang badé nyarioskeun ngeunaan nyiptakeun pakarang kantor u Pakarang Kantor. Pakarang anu tiasa didamel nganggo barang-barang kantor anu biasa, klip kertas, pamupus, potlot, tukang ngasah pensil, sareng sajabana. Perhatosan, sanaos katingalina henteu bahaya, sababaraha gadget ieu tiasa bahaya. Nanganan kalayan ati-ati pisan.

PERHATOSAN: Sapertos senjata kantor anu sanés, éta tiasa bahaya pisan sareng nyababkeun karusakan. Anggo ku ati-ati.

Catapult kalayan klip

Urang mimitian ku bagian tina Pakarang Kantor o pakarang kantor.

Dina hal ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel catapult nganggo klip sareng karét.

ngadamel catapult nganggo klip

ieu katapel saderhana Éta diwangun ku dua bagian. Di hiji sisi dukungan sareng di sisi anu sanésna counterweight, anu bakal diaktipkeun ku pita elastis

Hayu urang tingali pangwangunan pangrojong dina dua gambar saderhana

Baca on

Bedil hawa komprési buatan bumi

Dinten anu sanésna kami nyéépkeun pidéo ngeunaan tutorial ngeunaan cara ngadamel bedil buatan rumah tangga

Dinten ieu kami dilegakeun ku sababaraha pidéo anu pikaresepeun

Modél 3D tina bedil.

https://www.youtube.com/watch?v=9y5wDT5F1aw

Pangwangunan bedil hawa anu dikomprés dina tilu bagian:

Baca on