AntennaPod, pamuter Podcast open source

Pamuter podcast sumber terbuka AntennaPod

AntennaPod mangrupikeun Pamuter Podcast open source. Éta mangrupikeun aplikasi gratis, open source sareng iklan gratis kalayan desain anu bersih sareng elegan sareng sadaya fitur anu kuring peryogikeun dina pamuter Podcast / manajer langganan.

Sareng pamaén anu kuring parantos nguji bari sareng anu saé pikeun kuring. Kuring make eta kalawan F-Droid dina Android, najan anjeun ogé tiasa mendakanana dina Play Store.

Dugi ka ayeuna kuring nganggo iVoox sareng kuring parantos ngarobih langkung ti 100Mb pikeun AntennaPod langkung ti 10MB. iVoox, salian ti iklan, terus nabrak kuring, anu matak teu kaampeuh. Ieu mangrupakeun alternatif hébat kana loba pamaén komérsial.

Ku cara kieu, éta tiasa dianggo pisan lancar pikeun kuring, kuring henteu gaduh iklan sareng kuring nganggo pilihan Open Source sareng F-Droid. Di momen sagalana geus kaunggulan.

antennapod Potret layar

Kuring ninggalkeun anjeun pungsionalitasna sareng sababaraha trik pamakean.

perbawa

Hal anu urang tiasa laksanakeun sareng AntennaPod

  • Ngidinan anjeun ngalanggan jutaan pocots. Jalma anu aya dina jaringan tina
  • Tambihkeun podcast nganggo url RSS atanapi ku ngimpor file OPML
  • Anjeun tiasa ngadangukeun épisode langsung, unduh atanapi tambahkeun kana antrian playback.
  • Laju playback adjustable sareng timer sare.
  • Unduh épisode salami sababaraha jam, ngan upami aya jaringan Wi-Fi, hapus épisode sawaktos ngadangukeunana sacara otomatis sareng seueur deui setélan.
  • Turutan ku nyirian épisode salaku paporit
  • Kotektak sajarah
  • statistik pamakéan
  • Épisod tiasa dibagikeun dina jaringan sosial
  • Sinkronisasi antara alat sareng gpodder
  • Jumlah podcast nu disimpen dina alat jeung cache na bisa ngonpigurasi.
  • Salian ngonpigurasikeun tindakan sikep pikeun berinteraksi sareng aplikasi.
  • Bewara sistem, kontrol volume sareng bluetooth

Aya seueur fitur sareng seueur pilihan konfigurasi, langkung saé anjeun nyobian éta sareng ningali naha éta anu anjeun milarian. Bagian anu saé nyaéta yén éta terus diropéa sareng ditingkatkeun.

ménu antennapod

Pikeun anu resep mode poék, anjeun gaduh téma poék sareng téma hideung pikeun layar AMOLED. Abdi sanés kipas ageung sareng kuring sok nganggo téma anu jelas.

Upami anjeun nganggap sababaraha fitur penting leungit atanapi upami anjeun terang naon waé alternatif anu hadé pikeun maénkeun Podcast, punten tinggalkeun koméntar.

Kumaha Tambahkeun Podcast

Podcast ti Indéks Podcast, iTunes sareng Fyyd muncul dina panyungsi anjeun. Anjeun tiasa ngalanggan aranjeunna sareng upami anjeun hoyong anjeun tiasa nambihan feed anjeun nyalira sareng ngimpor file OPML. Ieu fungsi penting.

Anjeun tiasa ngadangukeun épisode podcast online atanapi unduh kana alat anjeun. Tapi anjeun teu tiasa ngaunduh pidéo Youtube. Upami anjeun resep ngalakukeun éta tingali NewPipe

Kumaha nyingkronkeun podcast anjeun antara alat

Upami anjeun kedah nyingkronkeun podcast anu anjeun dengekeun antara sababaraha alat, anjeun tiasa ngalakukeunana liwat https://gpodder.net/

gpodder.net nyaéta layanan wéb gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngatur langganan podcast anjeun sareng mendakan kontén énggal. Upami anjeun nganggo sababaraha alat, anjeun tiasa nyingkronkeun langganan sareng kamajuan ngadangukeun anjeun.

Éta diaktipkeun tina Setélan> Sinkronisasi. Tangtosna anjeun kedah muka akun gPodder pikeun nyinkronkeunana sareng jasa ieu tiasa dianggo di langkung seueur tempat.

Salah sahiji hal anu dikritik aplikasi ieu nyaéta yén éta henteu nyingkronkeun antara alat sareng sanaos henteu ngalakukeunana nyalira, éta gaduh pilihan gpodder, anu sampurna nyertakeun pangguna anu peryogi ieu.

kalaluasaan

Pungsi ieu metot pisan pikeun sakabéh jalma anu resep privasi sarta anonimity. proxy atawa jaringan TOR.

Éta diaktipkeun tina Setélan> Jaringan

Gambar sareng Potret layar AntennaPod

sumberdaya metot

Ninggalkeun comment hiji