Kumaha cara ngadamel palastik tina susu atanapi Galalith

gambar didamel nganggo Galalith atanapi plastik susu Este ékspérimén éta rongkah pisan. Sanaos anu saleresna dibentuk sanés palastik, tapi kasein, protéin susu, tapi hasil ékspériménna siga plastik ;) Aya anu nyebat Bioplastic.

Salaku panasaran, koméntar yén zat ieu dipaténkeun dina 1898 sareng sababaraha taun ka pengker coco Chanel Abdi nganggo «batu susu»Atanapi Galalith pikeun aranjeunna Permata implengan.

Nami sanés anu dipasihkeun ka Galalith nyaéta: Galalite, batu susu, batu susu.

bahan

Peryogi:

Baca on

Kumaha carana ngadamel salju jieunan

Kumaha carana ngadamel salju buatan buatan

Abdi parantos lami hoyong nyobian ngadamel salju buatan. Ieu karajinan anu bakal ngabantosan kami pikeun ngahias adegan babaran urang di Natal atanapi upami urang ngadamel modél anu alit sareng urang hoyong masihan sentuhan réalisme ku salju. Atanapi ngan ukur kéngingkeun leungeun maranéhna kotor sareng ledakan.

Kuring parantos nyobian 5 padika anu béda pikeun ngagaduhan salju buatan, kuring nunjukkeun aranjeunna sareng ngabandingkeun éta sapanjang tulisan. Internét pinuh ku tutorial ngeunaan cara ngadamel salju nganggo popok sareng kuring mendakan éta kagiatan ngabahayakeun sareng henteu cocog pikeun barudak.

Saatos usaha anu frustasi munggaran kuring resep pisan pangalaman anu kuring milari padika anu langkung seueur pikeun ngadamel salju buatan bumi, ku cara anu langkung aman, langkung spektakuler anu anjeun tiasa gampil lakukeun ku barudak anjeun. Handap anjeun gaduh sadayana.

Upami anjeun hoyong produk komérsial kéngingkeun salju buatan, salju palsu atanapi salju instan, kami nyarankeun ieu.

Baca on

Rokét semprot buatan sendiri

Salah sahiji rokét saderhana sareng épéktip anu kuring kantos tingali, sareng kuring kantos ningali sababaraha ;-) Éta jalan ku ngaduruk sababaraha jinis aerosol, deodorant atanapi spray anu sami, langkung mudah-mudahan langkung saé.

Kuring parantos nempatkeun kana daptar tugas kuring. Tapi nalika kuring mutuskeun ngalakukeunana, kuring ngantepkeun anjeun pidéo na. Basajan pisan. Sareng pas urang ngalakukeun milik urang, urang ngagantungkeunnana sareng perbaikan anu urang ngadamel ;-)

Baca on

Eunteung dipimpin tanpa wates

Halo sadayana.

Dinten ieu kuring sumping pikeun ngenalkeun anjeun kumaha ngadamel eunteung nganggo LED anu nyiptakeun torowongan anu teu aya watesna. Mangrupikeun épék optik anu hadé sareng kuring hoyong ngabagikeunana sareng anjeun.

Proyék éta nyandak kuring ampir sabulan pikeun kéngingkeun sadaya bahan. Kuring parantos ngadamel pidéo alit kumaha tétéla sareng kuring nyungkeun hapunten sateuacana pikeun kualitas na.

Baca on

Kumaha cara ngadamel jelema bodo di bumi

Upami anjeun nonton acara na The Hormiguero, yakin anjeun kantos ningali The Idiotizer. Éta alat (headphone) éta ngabalukarkeun gagap ngupingkeun sora anjeun nyalira kalayan reureuh sababaraha milidetik nalika anjeun nyarios

Cara na ngadamel jelema bodo di imah Éta saderhana pisan, urang ngan kedah ngaunduh DAF (Tanggapan Auditory Tanggapan) anu bakal ngalakukeun éta, balikeun kecap urang ku tunduh dina milidetik anu urang carioskeun.

Kumaha carana ngadamel homemade El Hormiguero idiot

Distorter, Idiot di buruan dewan

Aya kaulinan Hasbro di Nyuling anu ngalakukeun ieu persis sareng anu jelas langkung pikaresepeun pikeun main kulawarga tibatan ngan saukur ngaunduh perangkat lunak. Kuring ngantepkeun anjeun link beuli

DAF pikeun Windows

Baca on

Kumaha cara ngadamel mesin rotomolding buatan sendiri

Abdi milarian kumaha ngadamel a mesin suntik palastik homemade. Kuring gaduh sababaraha ideu, saderhana sabab kuring peryogi anu dasar pisan, tapi kuring hoyong ningali naon anu aya dina internét.

Sareng milarian mesin suntik kuring mendakan mesin rotomolding imahOgé pikaresepeun pisan :)

kumaha carana ngadamel mesin rotomolding buatan sendiri

Baca on

Kumaha cara ngadamel gél tiis anu panas

Anjeun olahraga? Ulah? Nya, kuring yakin anjeun terang saha waé anu ngalaksanakeunana sareng anu sumping pinuh ku péso, seueur teuing, sareng anu sanésna sareng aranjeunna nyarios yén olahraga saé ;-)

Dinten anu sanés saatos sési latihan anu panjang, kuring balik ka imah sareng tuur kuring sareng hal anu biasa dilakukeun nyaéta és. Di imah kuring gaduh kantong 3M gél panas sareng tiis Tapi naha mésér hiji nalika anjeun tiasa ngalakukeun éta?

gél panas tiis 3m

Aya leyuran bumi tradisional anu nganggo kantong kacang polong beku atanapi béas kanggo nerapkeun tiis. Sanaos mangrupikeun ukuran samentawis, aranjeunna ngagaduhan karugian anu teu tiasa dianggo deui sareng aranjeunna henteu ngalayanan kami pikeun nerapkeun panas.

Kumaha cara ngadamel bungkus gel panas anu tiis

Baca on

Rokét cai panggung ganda

Dina sababaraha kasempetan urang parantos nyarioskeun rokét cai. Tapi anu urang tinggalkeun ayeuna mah mangrupikeun padamel rékayasa aeronautika.

Éta rokét cai dua tahap, anu jangkungna dugi ka 250 méter; endah pisan.

Gambar tina rokét ku kituna anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu urang carioskeun.

Kumaha cara ngadamel rokét cai

Leres; éta botol cai :)

Baca on