Rokét buatan imah sareng pertandingan

Hayu urang tingali dina rokét cocog atanapi rokét pertandingan.

Ieu sababaraha saderhana rokét panguat didamel nganggo pertandingan, aluminium foil sareng paperclip kanggo dukungan. Aranjeunna ngamangpaatkeun prinsip aksi-réaksi anu lumangsung nalika fosfor dina pertandingan kabeuleum, nyalurkeun sareng foil aluminium. Sadayana saderhana pisan dina gaya rokét saderhana sadunya sareng kantong téa.

Dina internét kami mendakan sababaraha modél, sanaos pikaresepeun didieu nyaéta ngabaru sareng nyiptakeun vérsi kami nyalira rokét cocog.
Sakumaha biasa sareng hal-hal ieu dimana kami nanganan seuneu, henteu sakumaha sakedik na, anjeun kedah ati-ati pisan, pancegahan sareng tindakan kaamanan anu diperlukeun sareng upami anjeun murangkalih ngalakukeun éta dibarengan ku déwasa.

Sababaraha conto.

Sareng anu sanés kalayan sakedik langkung kuat :)

Salaku panasaran kuring ninggali anjeun a Tautan Nasa dimana aranjeunna ngajelaskeun kumaha cara ngadamel rokét kalayan pertandingan.

Naha urang tiasa nganggo éta di kelas pikeun ngajelaskeun kumaha carana mobil buggy asli? Naha urang tiasa gaduh kontes pikeun ningali saha anu tiasa ngajantenkeun mobil anu paling jauh, nganggo 3 atanapi 4 tibatan pertandingan sareng ngamungkinkeun sababaraha bahan deui?

Upami ngalungkeun ieu kana hawa anu anjeun pikahoyong, didatangan bagian rokét yén anjeun pasti bakal bogoh. Anjeun bakal ngeureunkeun rokét cai, kuring mastikeun anjeun :)

15 koméntar ngeunaan "Rokéat buatan sareng pertandingan"

  1. heh heh Kuring kantos ngadamel anu nganggo rokét palastik (jinis anu dieusi permén karét atanapi bubuk lada), bubuk mesiu sareng sumbu nalika kuring ngahurungkeun, kuring ngarepkeun éta bakal hiber sapertos peluit (sapertos kembang api) sareng malahan kuring ngabeledug kakuatan sapertos anu nyéépkeun urang ningali lampu-lampu sakedik sareng ngupingkeun gegerungan sababaraha dinten.

    salam.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji