Rokét Alkohol

En saluran youtube tina deal alkohol, urang tiasa mendakan sababaraha percobaan anu dilaksanakeun sareng alkohol.

Saderhana ieu rokét alkohol éta parantos narik perhatian kuring. Dina garis rokét anu saderhana pisan pikeun didamel sapertos rokét pertandingan atanapi anu kanggo kantong téh. Éta mangrupikeun kaulinan anu tiasa urang maénkeun sareng murangkalih urang, sok ngajelaskeun ka aranjeunna bahaya tina ngagunakeun seuneu sareng nyandak tindakan anu diperlukeun. Entong ngalakukeun éta sareng aranjeunna upami anjeun pikir aranjeunna bakal nyobian nalika nyalira atanapi sareng babaturanana. Anjeun terang murangkalih anjeun langkung saé tibatan anu sanés. Mangpaat kagiatan nyaéta ngahasilkeun rasa panasaran, daya tarik éta, anu ngajantenkeun aranjeunna hoyong neraskeun diajar sareng ékspérimén.

bahan

Waktos Ieu kami ngan bakal butuh

  • botol plastik,
  • Ngaduruk alkohol, jenis anu aranjeunna jual di supermarket anu warna biru
  • korek api

proses

Alkohol dituang kana botol sareng urang kosongkeun. Teras we nempatkeun dina posisi sareng nyandak korék api langkung caket kana liang anu nyolok. Janten sesana, sakedik alkohol anu nyésa dina jero témbok bakal hurung teras ngadorong botol.

Abdi ngantunkeun anjeun sababaraha pidéo.



Pikeun nyieun sakedik langkung saé, tibatan nyésakeun botol sapertos dina iteuk garing urang tiasa cet, nambihan sababaraha jangjang, ujung rokét sareng di luhur sadayana nempatkeun sababaraha roda anu henteu beurat teuing sahingga ngalir dina jalan langkung dikawasa.

Aya pérsi sanés tina jenis rokét ieu anu ngagunakeun sababaraha jinis semprot salaku deodorant salaku bahan bakar. Dina bagian rokét homemade anjeun gaduh seueur pilihan deui anu pastina dipikaresep ku anjeun.

14 koméntar ngeunaan "Alkohol rokét"

  1. Baraya, tong dicobaan, kuring ningali éta sareng ngabeledug, éta kusabab liang alit dina tutupna alit teuing, tapi henteu janten masalah, ULAH LAKUKAN kecuali ... Aranjeunna gaduh DOCTOR DAD ATAWA Irung .... 

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji