Rokét cai panggung ganda

Dina sababaraha kasempetan urang parantos nyarioskeun rokét cai. Tapi anu urang tinggalkeun ayeuna mah mangrupikeun padamel rékayasa aeronautika.

Éta rokét cai dua tahap, anu jangkungna dugi ka 250 méter; endah pisan.

Gambar tina rokét ku kituna anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu urang carioskeun.

Kumaha cara ngadamel rokét cai

Leres; éta botol cai :)Tingali kana pidéo na. Éta henteu runtah, kalayan gerak laun sareng sadayana, éta parantos nambihan 2 kaméra, hiji kana unggal panggung rokét sareng éta saé.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, rokét ieu cukup rumit, sékrési panggung munggaran sareng parasut sahingga tahap kahiji sareng rokét henteu rusak nalika ragrag.

Abdi henteu narjamahkeun tutorial tentang kumaha cara ngadamel buggy sabab éta bakal lega teuing, tapi anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi undak-usuk dina halaman wéb panulis, éta leres-leres diklasifikasikeun.

  • Pangwangunan rokét dasar
  • Pangwangunan rokét canggih

Ésténsif sareng pidéo anu sanés rokét tahap ganda anu sanés, cakrawala

En forum ieu kami mendakan inpormasi tambihan

Seueur inpormasi ngeunaan cai sareng rokét panggung ganda di Rokét komando hawa

7 koméntar ngeunaan "Rokét cai panggung ganda"

Ninggalkeun comment hiji