Rokét cai panggung ganda

Dina sababaraha kasempetan urang parantos nyarioskeun rokét cai. Tapi anu urang tinggalkeun ayeuna mah mangrupikeun padamel rékayasa aeronautika.

Éta rokét cai dua tahap, anu jangkungna dugi ka 250 méter; endah pisan.

Gambar tina rokét ku kituna anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu urang carioskeun.

Kumaha cara ngadamel rokét cai

Leres; éta botol cai :)

Baca on

Kumaha cara ngawangun rokét cai

Hayu urang ngobrolkeun kumaha cara ngadamel rokét cai. Prinsip operasi saderhana, tiasa dianggo ku prinsip aksi - réaksi kusabab hawa diwanohkeun kana botol.

Pikeun anu henteu kantos nguping rokét cai, nyaéta botol plastik, sawaréh dieusi cai, kana hawa bertekanan diwanohkeun teras ngantep éta kabur ngalangkungan liang outlet sareng ngadorong botol.

Ti saprak ayeuna, modifikasi anu sajajalan, dina ujung rokét, sirip, shuttle, liang kaluar atanapi bentuk sareng kuantitas hawa anu disuntik.

Baca on