Rokét semprot buatan sendiri

Salah sahiji rokét saderhana sareng épéktip anu kuring kantos tingali, sareng kuring kantos ningali sababaraha ;-) Éta jalan ku ngaduruk sababaraha jinis aerosol, deodorant atanapi spray anu sami, langkung mudah-mudahan langkung saé.

Kuring parantos nempatkeun kana daptar tugas kuring. Tapi nalika kuring mutuskeun ngalakukeunana, kuring ngantepkeun anjeun pidéo na. Basajan pisan. Sareng pas urang ngalakukeun milik urang, urang ngagantungkeunnana sareng perbaikan anu urang ngadamel ;-)

Upami ditingali, éta 2 bagian anu saderhana pisan. Dina hiji sisi éta tina basa PCV, sareng burner anu ngahasilkeun sparks, pikeun pembakaran sareng di sisi anu sanés rokét diwangun sareng botol plastik sareng mat Jenis anu dianggo pikeun manjang di gym.

Éta dipasang sakumaha pidéo na pikeun ngapung !!!

3 koméntar ngeunaan «Homemade spray rokét»

  1. Héi, kuring henteu tiasa kéngingkeun campuranna, entong éta hairspray atanapi tiasa janten starter mobil?

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji