Software Origami

Parabot sareng parangkat lunak pikeun desain pola sareng warisan origami

Dina artikel ieu kuring ninggalkeun pilihan tina parabot pangalusna tina software pikeun origami anu ayeuna aya.

keur pameget Origami Atanapi Origami kami mawa program gratis anu béda-béda anu kalayan latihan sakedik bakal nyandak anjeun ka tingkat anu sanés ... sapertos Origami Jedi.

nu program desain pikeun origami Aranjeunna parantos ningkat pisan ti saprak kami nyiptakeun tulisan ieu. Anu kami daptarkeun parantos lami atanapi ngaleungit, sedengkeun pilihan anu langkung kuat sareng pikaresepeun parantos kaluar.

parangkat lunak Origami

Bade deeper kana jenis ieu program, urang nyadar jumlah hébat matematik nu aranjeunna dumasar. Ngan disebutkeun yen aya jalma anu dedicated ka diajar téori matematik Origami jeung pangaweruh ieu lajeng dipaké dina parabot desain.

Ieu lain masalah trivial, anjeun bakal nempo yén éta téh leuwih kompleks tinimbang sigana apriori a.

Desain Pakakas pikeun Origami

Daptar di handap ieu mangrupikeun program anu kami anggo pikeun nyiptakeun desain sareng pola urang sorangan pikeun nyiptakeun tokoh. Aranjeunna teu acan dijieun repositories inohong.

Origami simulator

Éta mangrupikeun AppWeb anu ngamungkinkeun urang pikeun simulasi kumaha pola Origami anu bakal narilep.

Ogé simulate PopUps na Tessellations

Web jeung Github dimana urang tiasa ningali kodeu panyipta Amanda Ghassaei

Tukang Tangkal

Éta mangrupikeun program pikeun ngarancang pola atanapi dasar Origami. Versi pang anyarna nyaéta TreeMaker 5, sanaos parantos lami teu diropéa, vérsi pangénggalna ti 2012.

web

Bébas Origami

Desain pola origami jeung software tilepan. Éta ngan ukur tiasa dianggo sareng Windows. (Update terakhir tina program taun 2020)

web

Kaku Origami Simulator

Alat garis paréntah (CLI) dikembangkeun ku ZhonghuaX anu ngamungkinkeun urang ngitung jalur bending tina pola anu dimuat. Éta mangrupikeun alat anu diciptakeun pikeun Ngalipet Origami kaku jeung Konstrain panutupanana

web

Matematika pikeun Origami

Kuring ninggalkeun eta salaku panginget, éta hiji hal Abdi hoyong deepen. The matématika di tukangeun program ieu sareng di Origami maju pisan.

Aya seueur makalah sareng buku anu difokuskeun kana matematika di tukangeun Origami sareng Origami.

Ninggalkeun comment hiji