Kumaha cara ngagaleuh garis nilon anu murah pikeun sikat Bosch

ngadamel suku cadang buatan bumi mirah kanggo bosch

Ieu sanés mangrupikeun perbaikan, tapi hack saeutik pikeun ngahémat kami artos. Suku cadang Bosch mahal pisan sareng dina tulisan ieu kuring bakal nunjukkeun kumaha ngagunakeun garis nilon tina mérek sanés dina Bosch cutter sikat listrik.

Abdi gaduh alat pemotong sikat listrik Bosch AFS 23-37 1000 W kakuatan. Éta saé pisan. Abdi resep pisan pikeun panggunaan anu teu intensif sapertos anu kuring peryogikeun. Éta nyaéta pemotong sikat listrik, sanés batréna, éta kedah disambungkeun kana listrik pikeun jalan.

Najan kitu, suku cadang nyon resmi mérek mahal pisan, rada mahal pisan sareng didamel sahingga akhirna ngonsumsi suku cadang na. Dina hal ieu, benang nilon hadir sareng jinis samberan di tengah anu nyegah tina kabur.

bosch suku cadang pikeun motong sikat listrik

Anu aya dina gambar anu dibarengan ku biaya mesin € 25 bungkus 10 unit 30cm nyaéta, € 25 salami 3 méter Sedengkeun coil ngarugikeun urang € 10 kanggo 60 atanapi 70 méter. Aya seueur bédana.

benang nilon sareng waja pikeun pemotong sikat

Abdi parantos ngagaleuh 2 ieu

Upami anjeun ogé resep tiasa anggo merek spools nilon Kuring ninggalkeun anjeun dua cara.

Anggo sambelna

ngarobih garis nilon pikeun pemotong sikat listrik

Upami urang ningali suku cadang aranjeunna ngagaduhan samberan aluminium alit. Kuring henteu yakin naon anu bakal kajadian upami urang nempatkeun kabel cut langsung. Ningali kumaha hasilna, kuring mikir yén nalika katéwak dina sababaraha jukut éta bakal leueur sareng kaluar tina sirah. Kusabab kitu urang bade nganggo deui baud.

Abdi ngantunkeun pidéo kalayan robihna

Upami anjeun langkung resep ningali prosés saléngkah-saléngkah sareng poto, ieu anjeun kéngingkeunana.

Candak sababaraha tang irung beo, sareng cabut bentukna deformasi. Janten urang tiasa kéngingkeun sésa benang anu parantos ditinggali

beo beak muka baud

Sareng anjeun kedah motong anu énggal, lebetkeun teras pencét deui supados henteu dieunakeun.

bagian aslina Bosch sirah sikat listrik

Mésér sirah universal

Éta mangrupikeun pilihan anu sanés. Kami mésér deui sirah anu universal atanapi cocog sareng mesin kami sareng ayeuna kami tiasa nganggo jinis benang. Jenis sirah ieu biayana antara € 5 sareng € 15.

Ku cara kieu urang tiasa ngarobih thread naon waé anu dipikahoyong. Abdi parantos ngagaleuh ieu sanaos abdi henteu acan nyobian

Babarengan sirah kuring mésér kawat dikepang 3,5mm sareng kawat waja dilapis ogé pikeun nguji kumaha jalanna kusabab kuring pikir éta bakal nganggo langkung kirang.

3mm benang nilon

Kuring sieun yén janten baja sababaraha narik anu teu dihoyongkeun bakal luncat, tapi nalika kuring nyobaan kuring béjakeun ka anjeun.

Kawat waja 3mm

Naha alat pemotong sikat listrik pantes?

Ieu patarosan anu kaseueuran jalma naros ka kuring saha anu kuring béjakeun yén kuring parantos ngagaleuh listrik.

Abdi hoyong ngajawab ieu kusabab éta mangrupikeun hal anu kuring ditaroskeun deui.

Jawaban sakumaha biasana éta gumantung. Éta gumantung kana naon anu anjeun peryogikeun. Kuring badé nganggo éta dina lapangan 2 banjir, dimana kuring tiasa nyambungkeunana sareng ekstensi tanpa masalah. Nalika kuring réngsé kuring bawa ka imah dina mobil teras lebetkeun kana lomari. Sareng éta ngaapresiasi yén éta henteu patri ku béngsin sareng minyak, éta henteu bau sareng sanaos katingalina konyol, dihargaan yén nalika anjeun nganggona éta henteu ngaluarkeun sora anu kaleuleuwihi.

Tapi anjeun kedah terang naon anu anjeun mésér, dina kasus modél khusus ieu (anu Bosch ASF 23 - 37) anjeun kedah teras-terasan mastikeunkeun kasalametan supados tiasa dianggo sareng janten rada sesah. Tapi sésana sampurna.

Upami anjeun peryogi mesin kalayan kakuatan normal, anjeun badé nganggo éta dina lingkungan dimana anjeun tiasa nyambungkeun éta tanpa masalah sareng anjeun hoyong anu ribut sareng henteu noda (supados henteu noda mobil atanapi nalika kuring nyimpenna di bumi) Nya, listrik mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Upami anjeun kedah nyandak kana tempat anu tanpa listrik, anjeun peryogi seueur kakuatan, langkung ti 1CV

kauntungan

  • Kirang ribut
  • Langkung beresih
  • Henteu kedah waspada kana béngsin sareng minyak

Areng

  • Éta kedah teras nyambung sareng anjeun kaleungitan kabébasan
  • Anjeun teu tiasa nganggo éta tanpa listrik
  • Teu aya modél anu kawasa sapertos dina béngsin

Upami anjeun ngagaduhan patalékan anjeun tiasa naroskeun ka kuring dina koméntar Sareng upami anjeun hoyong kuring mekarkeun topik ieu kuring tiasa laksanakeun pituduh mésér pemotong sikat.

Ninggalkeun comment hiji