Toko buku Penelope Fizgerald

Toko Buku Novel Penelope Fitzgerald

Toko Buku mangrupikeun novél Penelope Fitzgerald anu hébat. Édisi hébat Impedimenta ieu (sapertos biasa) ngagaduhan tarjamahan ku Ana Bustelo sareng Postface ku Terence Dooley. Abdi ngantunkeun anjeun a link pikeun ngédit.

Di toko buku, Penelope Fitzgerald nyaritakeun ngeunaan Florence Green, randa anu badé ngadirikan toko buku di kota alit, Hardborough, dimana anjeunna parantos cicing salami 8 taun. Éta disetél dina 1959, sakumaha anu parantos urang nyarioskeun di kampung perikanan alit di Inggris.

Tiasa disebatkeun yén Florence Green, sapertos Mr. Keble, sifatna nyalira, tapi ieu henteu ngajantenkeun aranjeunna jalma anu luar biasa di Hardborough, dimana seueur pendudukna ogé. Para naturalis lokal, pemotong buluh, tukang pos, Pak Raven, lalaki ti rawa-rawa, nuju bersepeda nyalira, condong kana angin, ditingali ku panitén, anu tiasa nyarios jam sabaraha ku penampilannana di luhur cakrawala.

Mangrupikeun novel anu dirampa ku otobiografi anu ngingetkeun kahirupan penulis.

Toko buku, éditorial Impedimenta

Buku na indah pisan. Ditulis pisan. Kuring parantos milari kecap sipat pikeun ngahartikeunana pikeun sababaraha dinten sareng halus atanapi elegan paling pas. Éta carita tanpa pasang surut. Henteu aya adegan aksi anu hébat, ogé anjeun henteu panik atanapi perhatoskeun parasaan tokoh sareng carita sapertos kitu Chekhov. Nanging, carita ngurilingan anjeun, masihan anjeun jangjang sareng ngajantenkeun anjeun teu tiasa lirén maca. Éta pikagumbiraeun pikeun meuleum garis.

tarjamahan ku Ana Bustelo pikeun novél karya penelope fitzgerald

Plot ieu ngurilingan pembukaan toko buku ku tatangga, Florence Green, sareng dina réaksi warga, interaksi sareng aranjeunna sareng masalah anu timbul dina bisnis sadidinten.

Mangrupikeun potrét cara hirup di hiji kampung nelayan alit di Inggris di tengah abad ka-XNUMX. Bédana kelas sosial sareng hubungan antara kelas jegud sareng kuat sareng toko buku kami jelas katingali.

Buku anu saé mangrupikeun geutah anu berharga tina jiwa guru, dibalsem sareng ngahaja disimpen pikeun kahirupan saluareun kahirupan.

Éta, sakumaha aranjeunna mairan, Anu pang lemahna tina 8 novel Fitzgerald nyerat. Janten kuring badé milarian sésana.

catetan dina novél

Aya dua jinis bacaan anu resep ku anu resep buku. Éta buku anu nyarioskeun ngeunaan buku sareng buku anu nyarioskeun toko buku. Ieu salah sahijina. Upami anjeun resep, kuring nyarankeun anjeun tanpa ragu 84, Charing Palang Jalan

Buku-buku anyar éta dibungkus bungkus dalapan belas, dibungkus dina kertas coklat ipis. Nalika anjeunna nyandak éta tina kotak, aranjeunna ngawangun hirarki sosial nyalira.

Lolita

Di sababaraha tempat kuring ningali yén aranjeunna nyarioskeun Polemik Nabokov sareng Lolita sareng révolusi anu dihasilkeun di kota. Tapi révolusi ieu parantos teu diperhatoskeun pikeun kuring. Penampilan Lolita siga kuring henteu janten titik balik dina novel.

Pilem Isabel Coixet

Kuring mendakan dina nyiapkeun tinjauan ieu yén Isabel Coixet ngarahkeun pilem ngeunaan novél sareng éta nominasi 12 Goyas. Sareng Emily Mortimer salaku Florence Green.

poster pikeun pilem La Biblioteca de Isabel Coixet nyalonkeun pikeun 12 Goyas

Saatos seueur milarian pilemna, dina Netflix, HBO sareng Amazon Prime, henteu salah sahiji platform ieu nawiskeun pilem éta. Ditungtungna Abdi mendakanana di perpustakaan kota kuring. Émut yén anjeun ogé ngagaduhan sumber daya ieu nalika mendakan sumberdaya audiovisual.

Emily Mortimer di Toko Buku

Abdi resep pilem na. Adaptasi anu saé sareng satia. Kalayan kertas Emily Mortimer. Sadaya bagian perpustakaan anu anjeunna lebetkeun di toko buku dilolongan, tapi kuring parantos nyarios yén Coixet henteu ngagaduhan seueur lisensi.

Tangtosna, pilem éta henteu ngatur pikeun nyebatkeun bédana kelas waktu, kumaha hubunganana sareng perjuangan di antawisna sapertos anu katingali dina buku.

Kuring ngantunkeun anjeun trailer anu kuring TEU nyarankeun pikeun ningali naha anjeun teu acan maca novel sareng anu ku anjeun parantos ningali sababaraha lisénsi. Nya éta adaptasi sahingga anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi naon waé anu anjeun pikahoyong.

Sareng anjeun? Naha anjeun parantos maca sareng / atanapi ningali pilem na? Naon anu anjeun pikirkeun?

Kuring, resep pisan kana novel, mimiti maca Kembang biru, juara tina Award Kritik Buku Nasional anu nyaritakeun kahirupan Novalis, tapi teu hasil néwak kuring :-(

Ninggalkeun comment hiji