TPM (Total Pangropéa Produktif)

tpm, sistem pangropéa pikeun ngalibetkeun operator dina padamelan pangropéa

El TPM diwangun ku integrasi antara perawatan sareng produksi. Di TPM operator dipasihan tanggel waler pikeun pangropéa. Ieu peryogi kabutuhan anu khusus, sapertos latihan khusus operator sareng ogé yén anjeunna nampi tanggung jawab ieu. Kusabab upami urang ngan saukur maksakeun tapi padamelna henteu ngaraos terintegrasi sareng henteu hoyong ilubiung dina modél éta, éta moal jalan leres.

Dinamika sapertos anu Bunderan kualitas dina produksi perusahaan aranjeunna nuju ditanamkeun kana pangropéa.

Dina kaayaan ékonomi ayeuna kedah aya anu kompetitif pikeun salamet dina pasar anu sengit. Ieu peryogi ngaleungitkeun cacat produksi. Manufaktur toléransi luar atanapi bérés permukaan anu diidinan henteu kéngingkeun, ogé kakurangan disababkeun ku alat anu rusak.

Kalayan otomatis sareng pangenalan robot (Pabrik Automation) kapasitas téknis anu diperyogikeun parantos ditingkatkeun dina operator garis, tapi anu paling penting dina pangropéa. Beuki loba tanaga terlatih téhnis diperyogikeun.

TPM diwangun ku:

  1. Tujuan pikeun ngawangun struktur bisnis anu nyayogikeun efisiensi maksimum sistem produksi (efisiensi global)
  2. Nyiptakeun, dina lingkungan padamelan anu caket, mékanisme pikeun nyegah sagala rugi, ngahontal tingkat "nol kacilakaan, nol cacat sareng nol atanapi rusak", tujuanana dina siklus kahirupan total sistem produksi.
  3. Nutupan sadaya departemén, dimimitian ku produksi sareng dugi ka séktor pamekaran, penjualan, administrasi, jst.
  4. Kudu sadayana ilubiung, ti manajemén senior dugi ka operator garis payun.
  5. Ngahontal leungitna nol tina tindih kagiatan kelompok leutik.

Anjeun kedah émut sadayana jinis pangropéa anu aya sareng janten tanggung jawab teknisi pangropéa.

5 S ngeunaan pangropéa

Pikeun ngahontal tujuan TPM urang kedah ngahontal lingkungan kerja anu teratur, bersih sareng disiplin. Atanapi naon anu sami, urang nuju nyiapkeun lingkungan anu pikaresep pagawé nempatkeun kana latihan Kaizen.

Kaizen, mangrupikeun istilah Jepang anu ditarjamahkeun ku paningkatan anu teras-terasan, nyaéta nyebatkeun yén urang teras-terasan dina prosés ningkatkeun kagiatan urang tina tindakan leutik anu asalna ti jalma anu campur dina prosés palayanan produktif. Nyaéta, para padamel nyalira badé nyarankeun perbaikan pikeun padamelanna, inovasi leutik pikeun anu langkung terang kagiatanana.

Éta disebat 5 S ku inisial dina basa Jepang tina poin-poin anu kedah diubaran:

  • Seiri: Diurutkeun. Ngaleungitkeun objék anu teu perlu. Pisahkeun naon anu kedah tina anu henteu.
  • Seton: Susun éfisién. Ngaleungitkeun milarian, mesen, persiapan sareng efisiensi
  • Genep: Pariksa kabersihan. Bawa terang sareng ningkatkeun kakurangan sareng anomali alat, suplai sareng alat.
  • Seiketsu: Kabersihan, rapih. Ngadamel tempat damel anu bersih sareng aman.
  • shitsuke: disiplin. Salawasna hormat aturan sareng ketat dina panawaranana.

Kaizen dilarapkeun ka seueur aspek, daérah, sareng jurusan kahirupan bisnis. Tanpa jalan jauh upami urang hoyong nerapkeun Ngan dina Waktos Kami peryogi Kaizen, tapi teu langkung, sanaos henteu nerapkeun metodologi damel, prosés paningkatan anu teras-terasan bakal janten ide anu saé.

Kumaha nerapkeun TPM

tpm, pangropéa produktif total

Léngkah munggaran pikeun nerapkeun pangropéa otonom TPM nyaéta "5S". pastikeun yén sadayana ngartos filsafat sareng tujuanana. Kedah diklarifikasi yén ieu sanés tindakan khusus, éta henteu ngan ukur ngagaduhan dinten anu bersih di padamelan anjeun, tapi éta mangrupikeun sistem pikeun nerapkeun unggal dinten.

Sareng émut yén operasi anu paling penting dina bidang pangropéa nyaéta meresihan.

Léngkah anu kadua nyaéta tangtukeun tanggung jawab masing-masing operator anu ngawangun kelompok kerja. Saha anu gaduh unggal padamelan.

Tujuan dasarna nyaéta pikeun ngahontal parobihan dina sikap sareng méntalitas para padamel. Jantenkeun aranjeunna sadar pentingna disiplin dina tempat damel sareng nanggung jawab éta sareng hasilna.

Tinjauan bakal ditetepkeun pikeun kelompok anu diterapkeun ngalangkungan "patroli 5S" dimana manajemén kalibet. Kalayan ulasan ieu, kamungkinan cacad bakal dilereskeun sareng prestasi bakal disorot.