Kumaha mupus sadaya pesen ti pangguna dina vBulletin

ngahapus pesen pamaké dina vbulletin

Lamun perlu Hapus sadaya pesen pangguna dina forum vBulletinKuring ninggalkeun anjeun dua cara pikeun ngalakukeunana. A grafik na sejen narajang database.

Upami pangguna ngagaduhan jumlah pesen anu normal, bentuk grafik sareng alat vBulletin nyalira mangrupikeun anu pangsaéna sareng paling henteu bahaya.

Kajadian kuring sababaraha kali nalika moderating forum urang ningali yén urang kedah ngahapus sadaya pesen pangguna, boh kusabab éta henteu pantes, atanapi kusabab aranjeunna spam atanapi bahkan kusabab pangguna naroskeun kami ngahapus profilna sareng. sagala pesen na.

Tutorial ieu kanggo vBulletin 4.xx versi Kuring henteu weruh lamun gawéna pikeun 5.x sabab kuring teu acan diuji sarta kuring teu nyaho struktur database na.

Baca on

Drupal vs WordPress

Kauntungan sareng kalemahan Drupal sareng wordpress. Iraha milih masing-masing cms

Kuring ngaku éta salawasna Abdi kantos bogoh ka Drupal. Tapi kuring parantos atoh pisan kana kesederhanaan WordPress.

Konsépsi umum anu tetep nyaéta Drupal dianggo pikeun proyék ageung sareng WordPress pikeun sadaya jinis proyék. Tapi upami éta saderhana sapertos blog pribadi, halaman wéb bisnis, toko alit, sareng sajabana, langkung saé nganggo WordPress.

Upami anjeun henteu terang Drupal sacara lengkep, panggihan naon éta

Sareng éta WordPress sanggup masang, ngonpigurasi sareng ngagunakeunana saha waé. Sareng dumasar kana plugins urang tiasa masihan seueur fungsionalitas sareng ngarobihna tina ecommerce kana LMS atanapi halaman wéb statis. Nanging, perasaan anu Drupal pasihkeun ka pangguna anu mimiti salaku wébmaster mangrupikeun pusing.

Baca on

Naon Drupal

Naon Drupal. Pikeun saha éta, sajarah na sareng seueur deui

Drupal mangrupikeun CMS pikeun ngawangun halaman wéb anu dinamis. Sapertos kerangka CMS anu sanés, Drupal ngagaduhan antar muka modular anu ngamungkinkeun pamekar ngarobih sareng manjangan sistem CMS.

Éta alat manajemén eusi anu saé, kerangka anu kuat pikeun aplikasi wéb, sareng bahkan platform penerbitan sosial anu saé.

Kalayan Drupal urang tiasa ngawangun naon waé anu urang bayangkeun.

Halaman wéb sareng komunitas anjeun Drupal.org janten Drupal mérek dagang kadaptar ku Dries Buytaert

Baca on