Drupal vs WordPress

Kauntungan sareng kalemahan Drupal sareng wordpress. Iraha milih masing-masing cms

Kuring ngaku éta salawasna Abdi kantos bogoh ka Drupal. Tapi kuring parantos atoh pisan kana kesederhanaan WordPress.

Konsépsi umum anu tetep nyaéta Drupal dianggo pikeun proyék ageung sareng WordPress pikeun sadaya jinis proyék. Tapi upami éta saderhana sapertos blog pribadi, halaman wéb bisnis, toko alit, sareng sajabana, langkung saé nganggo WordPress.

Upami anjeun henteu terang Drupal sacara lengkep, panggihan naon éta

Sareng éta WordPress sanggup masang, ngonpigurasi sareng ngagunakeunana saha waé. Sareng dumasar kana plugins urang tiasa masihan seueur fungsionalitas sareng ngarobihna tina ecommerce kana LMS atanapi halaman wéb statis. Nanging, perasaan anu Drupal pasihkeun ka pangguna anu mimiti salaku wébmaster mangrupikeun pusing.

Baca on